Necessites ajuda?

L'horari de xat són 8 am a 6 pm dilluns a divendres.

SAU de 8h a 20h 900 151 002 Urgències 24h 900 151 000 asepeyo@asepeyo.es

Vols millorar la salut
de la teva empresa?

Què ens fa diferents

Salut laboral

Et cuidem

Tenim un excel·lent equip de professionals de la salut que es preocupen per tu. Li oferim qualitat, experiència i atenció personal. La salut és el més important per a nosaltres.

Tecnologia

Tecnologia al teu servei

Facilitar els seus processos diaris amb la tecnologia més avantguardista. Vostè pot contactar amb nosaltres des de qualsevol lloc, sempre que ho necessiti ens. Els equips més avançats, posem al vostre servei per donar-li la millor atenció de salut.

Prevenció

Podem reduir els teus riscos

Som pioners en la prevenció. Ajudar a controlar els riscos del seu negoci amb els millors assessors i l'última tecnologia en seguretat i salut laboral.

Absentisme

Gestionem amb tu

Ens pot proporcionar la seva empresa indicadors absentisme així pot aplicar la millor estratègia. T'ajudem a desenvolupar i promoure un ambient saludable per al seu ordinador.

Xarxa assitencial

Estem a prop teu

Tenim 178 delegacions, 1.500 punts d'atenció de la salut i 3 hospitals de Coslada (Madrid), Sant Cugat (Barcelona) i Cartuja (Sevilla). Arribem a vostè per tenir cura de la seva salut.

Assistència social

Sumem compromisos

Promovem les prestacions socials als treballadors accidentats i les seves famílies. Animem l'eficiència energètica, desenvolupament sostenible i la protecció del medi ambient.

Opinen

Confien en nosaltres

 
 empreses associades 281.930
 
 suport a autònoms 414.852
 
 treballadors protegits 2.144.425