Necessites ajuda?

Servei d’Atenció a l’Usuari
900 151 002 asepeyo@asepeyo.es

Vols millorar la salut
de la teva empresa?

T'ajudem

En què ens diferenciem?

Salut laboral

Et cuidem

Tenim un excel·lent equip de professionals de la salut que es preocupen per tu. T'oferim qualitat, experiència i atenció personal. La salut és el més important per a nosaltres.

Tecnologia

Tecnologia al teu servei

Facilitar els teus processos diaris amb la tecnologia més avantguardista. Pots contactar amb nosaltres des de qualsevol lloc i sempre que ho necessits. Posem al teu servei els equips més avançats per a donar-te la millor atenció sanitària..

Prevenció

Podem reduir els teus riscos

Som pioners en la prevenció. T'ajudem a controlar els riscos de la teva empresa amb els millors assessors i l'última tecnologia en seguretat i salut laboral.


Absentisme

Gestionem amb tu

Et facilitem els indicadors d'absentisme de la teva empresaperquè puguis aplicar la teva millor estratègia. T'ajudem a fomentar i promoure un entorn  saludable per al teu equip,.

Xarxa assitencial

Estem a prop teu

Disposem de 178 delegacions, 1.500 punts assistencials i 3 hospitals de Sant Cugat (Barcelona), Coslada (Madrid) i la Cartuja (Sevilla). Ens acostem per vetllar per la teva salut.

Assistència social

Sumem compromisos

Impulsem ajudes socials a treballadors accidentats i als seus famíliars. Fomentem l'eficiència energètica, el desenvolupament sostenible i la protecció del mediambient.

Confien en nosaltres

 
 empreses associades
281.930
 
 autònoms adherits
414.852
 
 treballadors protegits
2.144.425