Tecnologia i innovació A Asepeyo mirem cap al futur. Amb Asepeyo live, la nostra plataforma de transformació digital, volem millorar la teva experiència d'usuari mitjançant l'adaptació dels processos i la connectivitat.

Tecnologia i prevenció

Et fem l’entorn laboral més segur

Última tecnologia en prevenció

Simuladors de conducció

Comprova el teu nivell de conducció a través d’un simulador d’alta immersió. T’oferim el més alt nivell de realitat. Podràs recrear tot tipus de situacions i avaluar les teves habilitats al volant, sense córrer cap risc.

Realitat virtual

Experimenta situacions reals de riscos laborals: caiguda d’altura, elèctrics accidents o incendis. Sabràs quines són les mesures més adequades per prevenir-los i les seves conseqüències.

Reproducció d’entorns acústics

Experimenta les sensacions que provoca el soroll als treballadors. Podràs analitzar els seus efectes i aplicar les millors mesures preventives.

Tecnologia i sanitat

Som més eficaços en el teu diagnòstic i tractament

Volem oferir als nostres treballadors protegits un servei innovador i prioritari en el camp de la medicina i la fisioteràpia. Per això treballem en projectes de R+D+i i mantenim els equipaments a l’avantguarda dels avenços tecnològics.

Tot seguit te’n mostrem algulns exemples pràctics:

Impressora 3D

Hem impulsat l’ús de la impressió en 3D, en l’àmbit de la traumatologia, amb un programa de recerca mèdica. Aquesta tecnologia és un gran avenç en el tractament de les fractures complexes (pelvis i extremitats superiors).

Les impressores 3D reprodueixen, a escala natural, models d’ossos de lesions greus. Això facilita a l’equip mèdic la possibilitat d’avaluar les estructures òssies fracturades abans de la cirurgia i suposa una excel·lent eina de formació. A més, el pacient obté una informació més detallada del tractament que li serà practicat.

El procés d’impressió s’inicia amb la captura de la imatge de l’element a reproduir, mitjançant un TAC. El programari genera una reconstrucció tridimensional d’aquesta imatge a l’ordinador. Posteriorment, la impressora 3D imprimeix una peça que reprodueix amb tot detall, i en mida real, la imatge radiològica. És el model dels ossos que l’equip de cirurgians després intervindrà.

Fins a avui, hem utilitzat la impressió 3D per a la planificació i resolució quirúrgica de fractures complexes. I, en algunes cirurgies, s’ha esterilitzat la peça impresa en 3D per ajudar a modelar el material que fixa les fractures (claus, cargols o plaques) i facilitar, així, la seva col·locació correcta.

Cinta antigravitatòria Alter-G

Posem l’última tecnologia aeroespacial al servei de la teva rehabilitació. La cinta antigravitatòria permet reduir el pes corporal del pacient fins al 80%, ajustant el percentatge de gravetat, en funció de la lesió i tipus de lesió. El pacient experimenta sensació de flotabilitat.

La cinta antigravitatòria afavoreix l’aplicació de tècniques de fisioteràpia de manera precoç en patologies molt prevalents a la Mútua. Els pacients amb lesió d’extremitat inferior milloren la qualitat del tractament, escurcen el temps de recuperació i reduixen el temps de baixa.

Telemedicina

La consulta virtual des dels centres assistencials amb els nostres especialistes, a través d’àudio i vídeo, és ja una realitat. Podem interactuar amb el pacient, observar les seves lesions i, a través del metge del centre asistencial, fer l’exploració física.

Amb l’aplicació d’aquesta tecnologia disposarás dels millors facultatius siguis on siguis, amb una optimització dels temps de consultes i els teus desplaçaments.

Apps i oficina virtual

Amb nosaltres, allà on siguis

Des de qualsevol lloc, des de qualsevol dispositiu estem sempre amb tu. Amb Asepeyo live estem disponibles les 24 hores, els 365 dies de l’any.

Alguns exemples:

Asepeyo Oficina Virtual

Si ets una empresa o una assessoria laboral

Fes fàcils els tràmits habituals. Emplena els comunicats d’accident de treball o demana l’assistència sanitària d’un treballador/a als nostres centres assistencials.

Si ets un treballador protegit
Consulta les teves dades, accedeix als teus informes mèdics i comprova els teus cobraments mentres estàs de baixa.

Encara no tens accés a l’oficina virtual?

Si ets treballador/a i disposes de DNI electrònic, pots fer-ho directament.
Si no, demana l’accés al teu centre assistèncial més proper o emplena:

Sol·licitud d’accés

App ‘Asepeyo empresas’

Si ets un empresari mutualista pots gestionar des del mòbil els tràmits de la teva empresa des d’allà on siguis. T’oferim més de 50 funcionalitats perquè puguis gestionar en temps real l’absentisme i configurar alertes personalitzades.

Descarrega’t l’app aquí:

Descarrega en itunes
Descarregar el Google jugar

App ‘Asepeyo asesorías’

Si ets una assessoria laboral i col·labores amb Asepeyo, pots fer els tràmits amb la Mútua des del dispositiu mòbil: consultar detalladament les empreses i els autònoms que tens en cartera, accedir directament a l’informe “Diferències de cotització” i rebre alertes de les gestions pendents.

Descarrega’t l’app aquí:

Descarrega en itunes
Descarregar el Google jugar

App ‘mi Asepeyo’

Si ets treballador/a d’una empresa mutualista d’Asepeyo pots gestionar la teva relació amb la Mútua des el seu smartphone. Algunes de les funcionalitats més destacades són l’accés a informes sanitaris de fins a 5 anys d’antiguitat i l’accés a la teva agenda mèdica. També podràs personalitzar les alertes de citacions mèdiques i accedir al seguiment del teu tractament de rehabilitació.

Descarrega’t l’app aquí:

 

Descarrega en itunes
Descarregar el Google jugar

Anàlisi Dinàmica de Dades

Les empreses amb un nombre elevat de treballadors necessiten un sistema de gestió de la seva sinistralitat i absentisme. Si pertanys a un departament de Recursos Humans o de Prevenció i la teva empresa és mutualista d’Asepeyo, amb l’aplicatiu de Business Intelligence pots fer en temps real el diagnòstic de la salut de la teva empresa. També pots interactuar, directament, amb l’informe corporatiu d’empreses i agrupar les dades que necessitis per agilitzar preses de decisions.

Noves infraestructures

Millorem la teva experiència d’usuari

Cartelleria Digital

Volem que estiguis sempre ben informat. Tindràs accés a la nostra informació més destacada des dels nostres hospitals, així com de tots els centres assistencials.

WiFi

En totes les nostres instal·lacions pots disposar d’internet a través de la wifi corporativa. Només has de registrar-te una vegada i el teu accés et servirà per a qualsevol centre d’Asepeyo. I tot, d’una manera automàtica i segura.

Signatura biomètrica mitjançant tauleta digital

Volem relacionar-nos amb tu de forma pràctica i senzilla abandonant l’ús del paper. Els nostres departaments d’admissió et faran totes les teves gestions, amb l’ajuda del nostre sistema corporatiu de signatura biomètrica.

El nostre model digital Asepeyo live

Asepeyo live és el nostre model de transformació digital amb el qual proposem una nova manera d’oferir els serveis de la Mútua. Tenim en marxa més de 40 projectes de digitalització, on el client és el protagonista. Amb nosaltres podràs viure la nostra transformació en primera persona.