La responsabilitat de ser autònom

Valorem la importància de la teva feina
Si ens tries, et podem fer la vida molt més fàcil

Som la teva mútua perquè

Marquem la diferència

Estem al teu costat oferint-te la millor cobertura en contingències comunes, contingències professionals i cessament d’activitat, aquestes dues últimes, ja obligatòries. Tria’ns i veuràs com gestionem tots els teus tràmits de manera àgil, ràpida, transparent i eficient.

Valorem la teva feina

Comprenem que no puguis perdre ni un sol dia de treball, que la teva jornada sigui llarga i que tinguis molt poc temps. Nosaltres t’oferim una assistència sanitària immediata i de qualitat, sense llistes d’espera, en tots els nostres centres assistencials.

T’ajudem, sempre

Estem a la teva disposició les 24 hores, els 7 dies a la setmana, per a donar-te el millor servei i ajudar-te en tot el que necessitis. Et posem a l’abast múltiples eines per resoldre els teus tràmits i fer les teves gestions ràpides i adaptades a les teves necessitats.

Què t’oferim?

Si estàs de baixa mèdica per malaltia comuna o accident no laboral, posem a la teva disposició un equip administratiu especialitzat a tramitar el cobrament dels dies de baixa:

 • El 60% de la base reguladora, del 4t al 20è dia de baixa
 • El 75% de la base reguladora, a partir del 21è dia de baixa

També t’oferim un seguiment per part dels més de 1.500 professionals sanitaris de la Mútua, de reconegut prestigi i amb el millor equipament ambulatori, hospitalari, terapèutic i de diagnòstic.

Si tens un accident de treball o una malaltia professional, t’ajudem en tot el que necessitis.

En cas de baixa mèdica, cobraràs la prestació econòmica a partir de l’endemà de la baixa, i serà del 75% de la base reguladora.

Li oferim la millor assistència sanitària fins a la seva recuperació, incloent-hi tot el que sigui necessari: visites especialitzades, intervencions quirúrgiques, hospitalització i medicació.

Si es produïssin seqüeles irreversibles, les quals provoquen limitacions, tramitarem les indemnitzacions o pensions necessàries davant la Direcció Provincial de l’Institut Nacional de Seguretat Social o l’Institut Social de la Marina.

Si has cessat totalment en la teva activitat et correspon el 70% de la mitjana de les bases reguladores dels 12 mesos anteriors de cotització.

Si la teva activitat pot perjudicar la bona evolució de la gestació, pots optar a aquesta prestació. El subsidi és del 100% de la base reguladora a partir del reconeixement de la prestació.

Si necessites reduir la jornada laboral en més del 50% per cuidar un menor al teu càrrec amb càncer o malaltia greu, sol·licita aquesta prestació que cobreix el 100% de la base de reguladora corresponent a la part de jornada reduïda.

Calcula la teva quota

Calcula quant has de pagar cada mes a la Seguretat Social i la prestació que rebràs en cas de baixa mèdica o cessament d’activitat

Calcula-la ara!
Calculadora de autónomos

Ajudes econòmiques específiques

Si la teva baixa mèdica per accident de treball supera el mes de duració i, per això, el teu negoci queda inoperatiu, t’ajudem a resoldre les necessitats de la teva unitat familiar mentre duri la baixa mèdica.

Només ens has d’aportar la factura del mes anterior a l’accident de tots els conceptes que al·leguis, juntament amb la sol·licitud d’ajuda social signada.

Vols donar-te d’alta amb nosaltres?

Si vols estar amb nosaltres, deixa’ns les teves dades. En menys de 48 hores ens posarem en contacte amb tu:


  *Campos obligatorios

  La informació més recent del teu sector

  Blog autònoms

  Tens algun altre dubte?

  Preguntes freqüents

  Trobar el teu centre més proper

  Xarxa de centres