La responsabilitat de ser autònom

Valorem la importància del teu treball
Si ens tries, podem fer la teua vida molt més fàcil

Som la teua mútua perquè

Marquem la diferència

Estem al teu costat oferint-te la millor cobertura en contingències comunes, contingències professionals y cessament d’activitat, aquestes dues últimes, ja obligatòries. Tria’ns i veuràs com gestionem tots els teus tràmits de manera àgil, ràpida, transparent i eficient.

Valorem el teu treball

Comprenem que no pots perdre un dia de treball, que les teues jornades són llargues i que tens poc temps. Nosaltres t’oferim una assistència sanitària immediata i de qualitat, sense llistes d’espera, en tots els nostres centres assistencials.

T’ajudem, sempre

Estem a la teua disposició les 24 hores, els 7 dies de la setmana per donar-te el millor servei i ajudar-te en tot allò que necessites. Posem al teu abast múltiples eines, per a resoldre els teus tràmits i fer les teues gestions de manera ràpida i adaptada a les teues necessitats.

Què t’oferim?

Si estàs de baixa mèdica per malaltia comuna o accident no laboral, posem a la teua disposició un equip administratiu especialitzat en tramitar el cobrament dels dies de baixa:

  • El 60% de la base reguladora, del 4t al 20é dia de baixa
  • El 75% de la base reguladora, a partir del 21r dia de baixa

T’oferim, també, un seguiment per part dels més de de 1.500 professionals sanitaris de la Mútua, de reconegut prestigi i amb el millor equipament ambulatori, hospitalari, terapèutic i de diagnòstic.

Si pateixes un accident de treball o una malaltia professional, t’ajudem en tot el que necessites.

En cas de baixa mèdica, cobraràs la prestació econòmica a partir de l’endemà a la baixa, i serà del 75% de la base reguladora.

T’oferim la millor assistència sanitària fins a la teua recuperació, incloent tot el que siga necessari: visites a l’especialista, intervencions quirúrgiques, hospitalització i medicació.

Si es produeixen seqüeles irreversibles que provoquen limitacions, tramitarem les indemnitzacions o pensions necessàries davant la Direcció Provincial de l’Institut Nacional de Seguretat Social o l’Institut Social de la Marina.

Si has cessat totalment en la teua activitat, et correspon el 70% de la mitjana de les bases reguladores dels 12 mesos anteriors de cotització.

Si la teua activitat pot perjudicar la bona evolució de la gestació, pots optar a aquesta prestació. El subsidi és del 100% de la base reguladora des de el reconeixement de la prestació.

Si necessites reduir la teua jornada, més del 50%, per a cuidar a un menor al teu càrrec amb càncer o malaltia greu, sol·licita aquesta prestació que cobreix el 100% de la base de reguladora corresponent a la part de la jornada reduïda.

Calcula la teua quota

Coneix quant has de pagar cada mes a la Seguretat Social i la prestació que rebràs, en cas de baixa mèdica o cessament d’activitat

Calcula la teua quota
Calculadora de autónomos

Ajudes econòmiques específiques

Si la teua baixa mèdica per accident de treball supera el mes de duració i, per això, el teu negoci està inoperatiu, t’ajudarem en les necessitats de la teua unitat familiar mentre dure la baixa mèdica.

Només hauràs d’aportar-nos la factura del mes anterior a l’accident de tots els conceptes que al·legues, juntament amb la sol·licitud d’ajuda social signada

Vols donar-te d’alta amb nosaltres?

Si vols estar amb nosaltres deixa’ns les teues dades. A causa de l’estat d’alarma pel COVID-19 el nostre temps de resposta és superior a l’habitual. Ens posarem en contacte amb tu, tan prompte ens siga possible.


    *Campos obligatorios

    L’última informació del teu sector

    Blog autònoms

    Troba la resposta als teus dubtes

    Preguntes freqüents

    Busca el teu centre més proper

    Xarxa de centres