Asepeyo

Saltar al contenido
 • Cambios en la regulación del sistema de incentivos de prevención Bonus ( RD 231/2017)Cambios en la regulación del sistema de incentivos de prevención Bonus ( RD 231/2017)Resumen de las novedades del RD 231/2017 que regula el sistema de incentivos para la prevención Bonus, que tiene por objeto conseguir una gestión del incentivo más ágil. [+] Ampliar notícia

 • Premios Asepeyo 2016V Premios Asepeyo a las mejores prácticas preventivasUn total de 12 empresas asociadas a la Mutua han sido distinguidas por sus proyectos en materia de prevención de riesgos laborales, en la V Edición de los Premios Asepeyo, presididos por la ministra de Empleo y Seguridad Social, Fátima Báñez. [+] Ampliar notícia

 • Sello IQNET SR10 de Aenor para AsepeyoCertificación de responsabilidad social IQNET SR10 de AenorEl director gerente de Asepeyo, Vicente Aparicio Mulet, ha recibido la certificación del Sistema de Gestión de la Responsabilidad Social que concede AENOR, como reconocimiento y evidencia de la conformidad del sistema de gestión de Asepeyo con el estándar IQNet SR10 durante un acto celebrado en las oficinas centrales de la Mutua en Barcelona. [+] Ampliar notícia

 • Inauguración de nuevas instalaciones en Molins de ReiInauguración de nuevas instalaciones en Molins de ReiEl alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, ha inaugurado las nuevas instalaciones de Asepeyo en la localidad. El acto ha contando con los parlamentos de Vicente Aparicio, director gerente de la Mutua y de Jordi Gelabert, director del centro, así como con la asistencia de asesores laborales y representantes de empresas mutualistas de la zona. [+] Ampliar notícia

 • Equipos Asepeyo Oxfam TrailwalkerNuestros equipos reciben el premio a la superación en la TrailwalkerLa organización de la carrera solidaria Trailwlaker ha concedido el premio "Superación" a Asepeyo como reconocimiento al esfuerzo de los participantes con diversidad funcional. Una año más, nuestra participación en esta actividad ha sido posible gracias al programa de ayudas sociales colectivas de la Comisión de Prestaciones Especiales de Asepeyo y a la implicación de empleados y pacientes. [+] Ampliar notícia

Atenció a l'usuari

Servei d'Atenció a l'Assessor Laboral

El Servei d'Atenció a l'Assessor Laboral és un nou canal de comunicació que té com a objectiu assessorar i gestionar directament totes les necessitats del col·lectiu d'assessors laborals.

Seguint amb la filosofia de proximitat i de qualitat de servei d'Asepeyo, des de la Mútua donem resposta a qualsevol sol·licitud d'informació, solució d'incidència o suggeriment de millora.

Canals d'atenció

Per fer-nos arribar les vostres peticions podeu utilitzar qualsevol d'aquests canals:

Telèfon: 902 151 004, en horari de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Correu electrònic: colaboradores@asepeyo.es

Alguns dels serveis que Asepeyo li ofereix:

 • Resolució d'incidències de les empreses:
  Asepeyo us assessora personalment sobre cadascun dels aspectes a resoldre de les vostres empreses.
 • Suport per la gestió de la parte registrada de la web:
  A través d'aquest accés, hi trobareu entre d'altres serveis, la llista de les vostres empreses clients; podreu tramitar comunicats d'accident de treball, o consultar convenis laborals actualizats permanentment.
 • Consultes dels comunicats d'accident:
  Asepeyo us posa a disposició el suport necessari per assessorar-vos, de manera detallada, sobre cadascun dels passos administratius que cal fer davant un accident de treball, així com la tramesa posterior del comunicat al sistema Delt@, AOC o IGATT. També facilitem els passos de l'empresa i expliquem què passa quan l'accident no té l'origen laboral.
 • Informació dels serveis de la Mútua:
  Us detalla la situació exacta de la xarxa assistencial pròpia i dels hospitals, i els serveis sanitaris i administratius que hi ha en els esmentats centres.
 • Accés als documents i formularis més habituals:
  Per simplificar els tràmits administratius el SAC us facilita la documentació d'una forma àgil i còmoda.
 • Accés al calendari laboral:
  La web us possibilita accedir al calendari laboral de cada comunitat autònoma, en format autoeditable perquè hi pugueu afegir la informació local.
 • Consultar l'actualitat del sector:
  De diverses vies de comunicació, rebreu informació de les novetats normatives i temes d'interès general i d'ús per a la vostra tasca habitual.
 • Sol·licitud de farmacioles:
  Asepeyo facilita gratuïtament farmacioles de paret o maletins amb material sanitari de farmàcia als seus mutualistes, perquè puguin atendre les primeres cures d'urgència i lesions menors en el mateix centre de treball. Les comandes es poden fer directament al SAC.
 • Possibilitat d'enviar-nos suggeriments de millora:
  Amb l'objectiu de donar sempre un servei de qualitat, l'usuari/ària ens pot cursar qualsevol tipus de suggeriment, que serà recollit pel SAC i tramès degudament per resoldre les qüestions plantejades.

Per a més informació, consulteu el fullet informatiu.