Asepeyo

Saltar al contenido
 • Junta General Ordinaria de Mutualistas 2016Asepeyo celebra la Junta General de MutualistasLa Mutua ha presentado los resultados del ejercicio 2016 en la Junta General Ordinaria de Mutualistas, celebrada el pasado 13 de julio en Barcelona. Durante el acto, se ha destacado el cierre del ejercicio con unos ingresos totales de 1.857,6 millones de euros, un 2,33% más que el año anterior. [+] Ampliar notícia

 • Campanya caídas de alturaNueva campaña Caídas de altura, un riesgo en todas las empresasCoincidiendo con el 28 de abril, Día de la Seguridad y la Salud en el Trabajo, ponemos en marcha esta nueva campaña para prevenir las caídas de altura. [+] Ampliar notícia

 • Sello IQNET SR10 de Aenor para AsepeyoCertificación de responsabilidad social IQNET SR10 de AenorEl director gerente de Asepeyo, Vicente Aparicio Mulet, ha recibido la certificación del Sistema de Gestión de la Responsabilidad Social que concede AENOR, como reconocimiento y evidencia de la conformidad del sistema de gestión de Asepeyo con el estándar IQNet SR10 durante un acto celebrado en las oficinas centrales de la Mutua en Barcelona. [+] Ampliar notícia

 • Memoria Comisión de Prestaciones Especiales 2016Memoria Comisión de Prestaciones Especiales 2016La Comisión de Prestaciones Especiales de Asepeyo ha atendido 5.885 solicitudes de ayuda, a las que se destinaron 12,77 millones de euros lo que supone un aumento del 15,4 % del total concedido en 2015, con un promedio de 2.169,96 € por accidentado. [+] Ampliar notícia

 • Equipos Asepeyo Oxfam TrailwalkerNuestros equipos reciben el premio a la superación en la TrailwalkerLa organización de la carrera solidaria Trailwlaker ha concedido el premio "Superación" a Asepeyo como reconocimiento al esfuerzo de los participantes con diversidad funcional. Una año más, nuestra participación en esta actividad ha sido posible gracias al programa de ayudas sociales colectivas de la Comisión de Prestaciones Especiales de Asepeyo y a la implicación de empleados y pacientes. [+] Ampliar notícia

Atenció a l'usuari

Servei d'Atenció a l'Assessor Laboral

El Servei d'Atenció a l'Assessor Laboral és un nou canal de comunicació que té com a objectiu assessorar i gestionar directament totes les necessitats del col·lectiu d'assessors laborals.

Seguint amb la filosofia de proximitat i de qualitat de servei d'Asepeyo, des de la Mútua donem resposta a qualsevol sol·licitud d'informació, solució d'incidència o suggeriment de millora.

Canals d'atenció

Per fer-nos arribar les vostres peticions podeu utilitzar qualsevol d'aquests canals:

Telèfon: 902 151 004, en horari de dilluns a divendres, de 8 a 20 h
Correu electrònic: colaboradores@asepeyo.es

Alguns dels serveis que Asepeyo li ofereix:

 • Resolució d'incidències de les empreses:
  Asepeyo us assessora personalment sobre cadascun dels aspectes a resoldre de les vostres empreses.
 • Suport per la gestió de la parte registrada de la web:
  A través d'aquest accés, hi trobareu entre d'altres serveis, la llista de les vostres empreses clients; podreu tramitar comunicats d'accident de treball, o consultar convenis laborals actualizats permanentment.
 • Consultes dels comunicats d'accident:
  Asepeyo us posa a disposició el suport necessari per assessorar-vos, de manera detallada, sobre cadascun dels passos administratius que cal fer davant un accident de treball, així com la tramesa posterior del comunicat al sistema Delt@, AOC o IGATT. També facilitem els passos de l'empresa i expliquem què passa quan l'accident no té l'origen laboral.
 • Informació dels serveis de la Mútua:
  Us detalla la situació exacta de la xarxa assistencial pròpia i dels hospitals, i els serveis sanitaris i administratius que hi ha en els esmentats centres.
 • Accés als documents i formularis més habituals:
  Per simplificar els tràmits administratius el SAC us facilita la documentació d'una forma àgil i còmoda.
 • Accés al calendari laboral:
  La web us possibilita accedir al calendari laboral de cada comunitat autònoma, en format autoeditable perquè hi pugueu afegir la informació local.
 • Consultar l'actualitat del sector:
  De diverses vies de comunicació, rebreu informació de les novetats normatives i temes d'interès general i d'ús per a la vostra tasca habitual.
 • Sol·licitud de farmacioles:
  Asepeyo facilita gratuïtament farmacioles de paret o maletins amb material sanitari de farmàcia als seus mutualistes, perquè puguin atendre les primeres cures d'urgència i lesions menors en el mateix centre de treball. Les comandes es poden fer directament al SAC.
 • Possibilitat d'enviar-nos suggeriments de millora:
  Amb l'objectiu de donar sempre un servei de qualitat, l'usuari/ària ens pot cursar qualsevol tipus de suggeriment, que serà recollit pel SAC i tramès degudament per resoldre les qüestions plantejades.

Per a més informació, consulteu el fullet informatiu.